“Terima kasih semua, pengumpulan dana amal masih dijalankan!

Selepas pengumpulan dana amal daripada orang ramai pada minggu sebelumnya, Pengerusi kami Edward, Setiausaha Maxine dan dua anggota sukarelawan kami, Encik Wee dan Encik Ong, menyumbangkan PPE yang kami beli dengan dana amal kepada pelbagai pusat perubatan dan hospital. Kasih sayang orang yang baik hati telah pun diterima oleh pusat perubatan.

Kami hanya menggunakan tenaga kecil kami, ditambah dengan kasih sayang orang yang baik hati, sehingga ramai kakitangan perubatan di barisan hadapan dilindungi. Mungkin kerja amal ini tidak memerlukan tepukan penonton, tetapi kasih sayang orang-orang yang baik hati amat patut kita sanjung! Tanpa sokongan anda, ini semua adalah mustahil!

Setiap orang dilahirkan dengan misi mereka, dan kita mungkin ditakdirkan untuk mengharungi halangan demi kesejahteraan orang ramai. Kami tidak takut betapa sukarnya masa depan, dan akan kami membawa kepada anda lebih banyak bantuan langkah demi langkah!
——————————————
Di samping itu, ramai orang baik hati mengambil inisiatif untuk menghubungi kami untuk bertanya sama ada kami terus mengumpul dana untuk membantu lebih ramai kakitangan barisan hadapan? Ya! Pengumpulan dana kami sentiasa berjalan, supaya lebih ramai kakitangan barisan hadapan dan kumpulan yang memerlukan boleh mendapat manfaat! Derma anda akan membolehkan lebih ramai orang mengatasi kesukaran dalam wabak ini!

Orang yang baik hati yang berminat untuk menderma boleh menderma ke akaun bank berikut, terima kasih atas sumbangan anda!
Pertubuhan Kebajikan Kasih Sayang Maju (Next Gen Link)
Public Bank Berhad 3226214319

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi kami di [email protected] atau hubungi +603-8084 1971.

Jangan lupa untuk SUBSCRIBE Facebook, Instagram dan Youtube kami:
Facebook: https://www.facebook.com/nextgenlink.org
Instagram: https://www.instagram.com/nextgenlink/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCXVSY950TAh3sGO7t4lxbFQ

NEXT GEN LINK | 心生代连接 | Pertubuhan Kebajikan Kasih Sayang Maju
Telefon.: +603-80841971
Telefon bimbit: +6011-5623 9585 (Whatsapp)
E-mel: [email protected]
laman web: https://nextgenlink.org/
Alamat: No 5-1A, Jalan Industri PBP 1/2 Taman Industri Pusat Bandar Puchong, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong, Selangor
 

0

error: Content is protected !!
//