Pasukan Kami

NEXT GEN LINK bermula dengan pasukan yang terdiri daripada 3 orang. Kami percaya akan keperluan meningkatkan khidmat masyarakat dari generasi muda di Malaysia dengan menggunakan cara seperti pendekatan masyarakat. Ahli pasukan kami berasal dari pelbagai latar belakang - Politik, Undang-Undang, Kejuruteraan & Pemasaran. Kami mempunyai impian besar tetapi kami tidak takut untuk bermula secara kecil-kecilan.
Pengenalan

Maxine Khoo

Presiden & Pengasas

Saya dapat lihat banyak pemuda pada hari ini kehilangan arah hidup dan menghabiskan banyak masa dalam aktiviti hiburan ataupun permainan video. Remaja kini semakin hari semakin berkurangan kemahiran sosial dan kemahiran insaniah. Melalui NEXT GEN LINK, kami buat yang terbaik untuk mengembangkan tanggungjawab sosial di kalangan belia dan harap-harap para belia dapat menyampaikan nikai baik untuk menyumbang kepada masyarakat ini dari generasi ke generasi.

Pengenalan

James Ng

Setiausaha & Pengasas Bersama

Belia ialah kunci kejayaan sebuah negara dalam jangka masa panjang. Inilah sebabnya mengapa kami ingin  “LINK” semua generasi bermula dari masa muda untuk menyumbang kembali kepada masyarakat. Kami percaya bahawa “Itu satu langkah kecil untuk NEXT GEN LINK, tetapi satu lonjatan besar untuk MASYARAKAT.” Mari sertai kami sekarang!

Pengenalan

Edward Ng

Bendahari & Pengasas Bersama

Tujuan NEXT GEN LINK adalah untuk “LINK” semua generasi untuk menyumbang kembali kepada masyarakat dan tindakan ini dapat dimulakan sejak usia muda. Belia adalah tonggak untuk pembangunan negara, dan kita harus memastikan bahawa nilai murni yang baik dalam menyumbang balik kepada masyarakat dapat diteruskan kepada generasi seterusnya.

Semua penyertaan dalam memberi sumbangan kepada masyarakat amat  dialu-alukan untuk memastikan bahawa kita dapat bersama-sama membina masyarakat yang makmur!

0

error: Content is protected !!
Next Gen Link
//